Livsstil og forbrug

Ny rute fra Jylland til USA via Reykjavik fra sommeren 2023

Flyselskabet PLAY åbner en ny rute direkte til Reykjavik fra Aarhus Airport med smidige forbindelser til Nordamerikanske storbyer den 12. juni 2023. Bestyrelsesformand Lars Dige Knudsen kalder det en gave til østjyderne. Foto: PLAY

Ny lavprisrute med direkte forbindelse til New York, Boston og andre østkystbyer lander i Aarhus Airport. Flyselskabet PLAY åbner rute til Island og Nordamerika den 12. juni 2023.

Den direkte vej fra Aarhus Airport til Frihedsgudinden på Manhattan og Det Hvide Hus er Aarhus Airport’s nytårsgave til de jyske rejsende. Vælger man at stå af undervejs kan man hoppe i varme kilder, se på gejsere, tölte på islandske heste eller besøge det hippe Reykjavik.

Det islandske lavprisselskab PLAY rykker ind i lufthavnen med to ugentlige afgange til Reykjavik med særdeles smidige forbindelser til flyselskabets transatlantiske destinationer, der tæller New York, Boston, Baltimore og Washington DC. Reykjavik er et af de mest attraktive hub til Nordamerika og med en transfertid på blot en til to timer, bliver der kun tid til at strække benene og nyde en hurtig kop kaffe, inden turen går videre mod USA.

– Der er dobbelt gevinst på øverste hylde med PLAY’s nye rute til Reykjavik. Island er et utroligt populært rejsemål, som nu bliver tilgængeligt for jyderne til billetpriser, hvor de fleste kan være med. Samtidig er det rigtigt godt set af PLAY at lægge en lavprisrute ud af Aarhus med stærke forbindelser til USA, nu hvor rejselysten for alvor er kommet tilbage. Der er et hul i markedet, og det har PLAY store ambitioner om at fylde ud, siger David Surley, som er Senior Director Route Development & Marketing i Aarhus Airport.

Flyvningerne til Reykjaviks Keflavik Airport starter den 12. juni, og der bliver afgang hver mandag og fredag. Ruten giver derved østjyderne rig mulighed for en forlænget weekend på Island, som er en af verdens mest attraktive destinationer. Reykjavik er en levende, charmerende og farverig hovedstad, og Islands vilde, unikke og betagende natur behøver ingen nærmere præsentation.

Bestyrelsesformand for Aarhus Airport Lars Dige Knidsen er også godt tilfreds.

– Det er en gave til østjyderne, der har stor appetit på New York, hvor det nu bliver det muligt at flyve direkte fra Aarhus til Reykjavik, og eventuelt hurtigt videre til den amerikanske østkyst. Men Island er i sig selv også et besøg værd. Tillykke Aarhus og Østjylland, lyder det fra bestyrelsesformanden.

PLAY er et af Europas mest trendsættende lavprisflyselskaber, som er kendetegnet ved at flyve til overkommelige priser og yde en fremragende service ombord. Flyvetiden mellem Reykjavik og Aarhus er omkring 3 timer, og alle flyvninger udføres med ultramoderne Airbus A320 eller A321-fly.

Kommentarer